TNT Radio

LATEST TNT NEWS

MIKA – Hurts (Remix) (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Mika a lansat videoclipul noului single “Hurts”, insa prezentat publicului intr-o varianta remixata, impreuna cu un videoclip regizat de catre Ivan Cotroneo.

Noul single Mika, “Hurts (Remix)”, se regaseste pe o varianta reeditata a albumului “No place in Heaven“. In prima sa versiune, cel de-al 4-lea material de studio al artistului a fost lansat pe 15 iunie si a debutat pe pozitia a 2-a in topul albumelor din Franta si pe locul 3 in clasamentele din Belgia si Italia.

Mika a devenit cunoscut dupa ce piesele “Relax Take It Easy” (2006) si “Grace Kelly” (2007) au ajuns Number One in topurile din Marea Britanie. “Life in Cartoon Motion“, albumul sau de debut lansat in 2007, i-a adus atat un numar foarte mare de fani, cat si aprecierile criticilor, care l-au comparat cu artisti precum Freddie Mercury, Scissor Sisters, Elton John, Robbie Williams sau David Bowie.

Primul sau album s-a vandut in peste 5,6 milioane de copii in lume, Mika primind astfel premiul BRIT pentru “Best British Breakthrough Artist” si o nominalizare la premiile Grammy. “The Boy Who Knew Too Much“, aparut in 2008, include single-ul “We Are Golden“, care a debutat pe locul 4 in clasamentul britanic, a urmat apoi “The Origin of Love” (2012), clasat pe prima pozitie in topul albumelor din Franta.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.