TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Mike – Crazy Like You (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5

Dupa multe piese avute in topurile din Franta, Grecia, Olanda si Turcia, premiul pentru cel mai bun debut la Festivalul Callatis, zeci de mii de vizualizari pe Youtube la coveruri interpretate intr-o maniera originala, MIKE revine la inceputul anului 2016 cu o piesa si un sound fresh.

Pentru piesa “Crazy Like You”, artistul in varsta de 24 de ani a colaborat cu Theea Miculescu pentru muzica si text, care i-a dat piesei un vibe occidental.

De asemenea, in cadrul clipului o puteti admira pe fiica Catincai Roman in prima ei aparitie in showbiz. La fel ca mama, matusa si bunicul ei, Calina Roman nu poate sta departe de reflectoare. Astfel, tanara de doar 16 ani a jucat primul ei rol, intr-un videoclip. Catinca a supravegheat filmarile clipului regizat de Marian Nica si s-a asigurat ca totul decurge ca la carte.

12246980_1208027155890718_221140497411755740_n

“Sunt foarte incantat de noul meu single, toata lumea va avea o surpriza foarte placuta, deoarece este o directie noua, alt sound, alt vibe. Calina, fata Catincai este cu siguranta o aparitie frumoasa in clipul meu si ma bucur foarte mult ca s-a potrivit perfect pentru ideea clipului. De asemenea, vreau sa ii multumesc si Catincai pentru styling si pentru tot ajutorul”, a declarat Mike.

VERSURI AICI: ⬇

Mike ne-a dezvaluit si faptul ca va inscrie piesa “Crazy like you” la preselectiile Eurovision din acest an.

“De cand eram copil si ma uitam la televizor la alti artisti cum performeaza pe diverse festivaluri/ scene mi-am dorit sa particip la Eurovision. Am asteptat momentul oportun si acum simt ca ar fi timpul sa ma inscriu. Sunt sigur ca toata lumea a pregatit ceva frumos si sper sa am noroc sa intru in Semifinala, chiar finala. Abia astept!”, declara Mike.

Mike, pe numele lui real Mihai Popa, a debutat in 2010 cu single-ul “Freak it“, produs de către NMC. Prima piesa a insemnat si primul succes peste hotare, in topurile radio-urilor din Turcia. Urmatorul single, “Dancing“, produs de Mihai Ristea, i-a adus recunoasterea in România, Grecia si Cipru, iar “Save me” (2011) a beneficiat de un videoclip plin de culoare si l-a introdus pe tanarul artist in topurile din Franta, Olanda si Italia.

Ce parere aveti despre noua piesa MIKE?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
5

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.