CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

MIKE – Perdedor (videoclip nou)

278

Odata cu sezonul estival, MIKE lanseaza cel mai sexy clip al sau de pana acum si isi propune sa incinga imaginatia oricarui privitor prin cele doua fete superbe care apar alaturi de el.

“Am simtit nevoia de a aborda un stil latino mai indraznet care imi place foarte mult si cred ca se potriveste foarte bine cu vara ce va urma, atat in Romania cat si in afara. La fel ca si la alte piese pe care le-am lansat de curand, am intrat in studio alaturi de DOMG pentru a compune impreuna. De productie s-a ocupat bineinteles DOMG care i-a dat exact vibe-ul pe care l-am simtit impreuna cand am gandit piesa”, a declarat artistul.

Videoclipul, regizat de catre Marian Nica, a fost realizat intr-o locatie neconventionala ce se afla intr-un contrast interesant cu vibe-ul piesei, iar de styling s-a ocupat superba Catinca Roman care a adus acel plus de eleganta productiei.

Anul 2016 a fost unul plin pentru MIKE, deoarece artistul a lansat piesa “Give Me Love“, ce a reusit performanta de a ajunge #8 pe iTunes Norvegia dupa doar o zi si #30 pe iTunes Romania, dar si alte piese ce au beneficiat de difuzari in Italia sau Albania.

LiKe it?

Comments