TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Miley Cyrus – Silent Night (A Very Murray Christmas) (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cine avea indoieli in legatura cu talentul lui Miley Cyrus, va fi convins de data aceasta ca in spatele atitudinii, ea chiar are voce. In cadrul showului A Very Murray Christmas Miley Cyrus a cantat un colind clasic de Craciun – “Silent Night”.

De fapt, nici nu e prima oara cand Miley Cyrus canta altceva decat muzica pop cu care ne-a obisnuit si demonstreaza inca o data ca e versatila si talentata, in ciuda costumatiilor excetrice si a atitudinii mereu provocatoare.

Miley Cyrus a demonstrat ca poate canta si country, genul abordat de tatal sau si a facut-o chiar alaturi de Regina muzicii pop, Madonna.

Intre timp, isi promoveaza albumul produs alaturi de frontmanul The Flaming Lips – Miley Cyrus and Her Dead Petz, iar cei doi au anuntat ca vor ajunge sa cante in pielea goala! Este un material complet diferit si realizat in regie proprie, spre deosebire de precedentul ei disc care a marca schimbarea ei atat de dramatica. Bangerz a dat hituri ca ”We Can’t Stop” si ”Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

YOU CAN ALSO READ -  Miley Cyrus - BB Talk (videoclip nou)

Ce ziceti de momentul lui Miley?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.