Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Missy Elliott feat. Pharrell – WTF (videoclip nou)

34

Missy Elliott s-a intors cu un super vizual si un nou single produs alaturi de Pharrell. “WTF (Where They From)” vine cu de toate – coregrafii, o marioneta cu Pharell, Missy cu buze disco si un costum lucitor si multe coregrafii.

Screen-Shot-2015-11-12-at-9-10-35-AM

Noul single va prinde cu siguranta dupa cateva asculta, dar videoclipul, regizat de Missy Elliott, alaturi de Dave Meyers (cu care a mai lucrat la “Work It” si “Lose Control“) prinde de la primul play.

Coregrafii pe hooverboard, dansatorii Les Twins, care au fost alaturi de Beyonce in ultimele ei turnee si nu in ultimul rand o Missy Elliott care schimba outfit dupa outfit, scuipa versuri si danseaza de parca nici nu a luat o pauza de la muzica timp de cativa ani.

Missy Elliott a mai incercat o revenire in muzica in urma cu cativa ani, cu piese produsa de cel cu care mai lucrase, Timbaland, insa trackurile lansate atunci nu s-au bucurat de vreun impact.

In schimb, si-a pregatit cu atentia intoarcerea, iar la inceputul anului am vazut-o pe scena alaturi de Katy Perry la “Super Bowl“, iar dupa aceea, vanzarile ei au explodat.

Ce ziceti de noua piesa Missy Elliott?

Comments