TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Nadir – Melodia mea (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Nadir ne duce in lumea circului in cel mai nou videoclip al sau pentru “Melodia mea”. Nu lipsesc clownii acrobrati, aruncatorii de flacari si o ghicitoare care sa ii spuna cantaretului viitorul in dragoste.

Noua piesa Nadir merge pe elemente de muzica populara, cu vioara si acordeon, ceva ce am vazut si la colegul sau de la Famous Production, Uddi, care insa a facut o preluare populara.

“‘Melodia mea’ este o piesa care mi se potriveste si care mi-a placut mult inca de la inceput, de cand mi-a aratat-o Randi la studio. Cu ocazia asta ii si multumesc pentru ca imi compune piese pe sufletul meu. Abia astept sa vad reactiile celor care o asculta si, mai ales, sa aud piesa fredonata de cat mai multa lume”, ne-a spus Nadir.

“Nadir este un artist talentat si cred ca are multe de spus pe plan muzical. Are multa energie pozitiva si imi place cum suna piesele compuse de mine in interpretarea lui”, a declarat Randi.

Nadir se bucura de succes cu proiectul Havana, alaturi de care a lansa piese ca “Vita Bella” sau “Que Sera, sera“. In plus, l-am ascultat si alaturi de Randi cu piesa acestui “Prietena ta“, track care a ajuns intre cele mai difuzate piese romanesti ale sfarsitului de 2014 si inceput de 2015.

YOU CAN ALSO READ -  Matteo - Trafic infernal (videoclip nou)

Va place piesa lui Nadir?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.