TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Narcotic Sound and Christian D – Venga (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Narcotic Sound and Christian D lanseaza “Venga”, o noua piesa cu un mesaj puternic si un concept multicultural, o chemare si un indemn la dans, care promoveaza diversitatea, atitudinea si distractia.

Single-ul inglobeaza mai multe stiluri muzicale, precum dance, pop, latin, tribal, toate acestea imbinate in stilul caracteristic baietilor de la Narcotic Sound and Christian D.

Sub motto-ul “Nu conteaza cine esti, ci ce alegi sa fii”, piesa si videoclipul sustin dialogul intercultural, prin mult dans, culoare si atitudine.

“VENGA” este o invitatie catre toata lumea, pentru a crea un intreg. Nu conteaza de unde vii sau ce limba vorbesti, tot ceea ce este important este sa faci ceea ce iubesti si modul in care te dezvolti.

Videoclipul piesei a fost realizat in regia lui Alex Ceausu si a fost filmat in Cancun, piesa este produsa de Marius Mirica (Narcotic Sound), iar versurile sunt scrise de Narcotic Sound, Christian D si Georgiana Paulica.

YOU CAN ALSO READ -  Narcotic Sound and Christian D feat. Junior High - Cum crezi (videoclip nou)

Narcotic Sound and Christian D au intrat in sfera muzicii mainstream in 2010, cu piesa “Mamasita”, iar de atunci si-au pastrat locul in topurile muzicale, dar si in cluburile din toata tara si nu numai. Au urmat piese ca “Danca Bonito”, “Unidos pela musica”, “Te iubesc” si “Labirint de sentimente”. Anul trecut, ei au colaborat cu Andreea Banica pentru single-ul si videoclipul “Ale”, care a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube.

Va place noua lor piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.