CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

NAVI – My Diary (piesă nouă)

849

NAVI şi primul ei album, Songbird!

După “Eyes Wide Shut“, “Burning Process” sau “Picture Perfect“, piese care s-au bucurat de un succes incontestabil, NAVI lansează “My Diary”, cel de-al patrulea single de pe mult-aşteptatul său album de debut, intitulat “Songbird” și lansat pe 8 iunie sub egida legendarei case de discuri Electrecord.

Albumul a fost înregistrat, mixat și masterizat la NMC Productions și conține 14 piese compuse de NAVI și Marian Nica, în stilul indie-pop, toate inspirate din emoții puternice și din viața artistei.

VERSURI AICI: ⬇

Songbird” se găseste deja în majoritatea magazinelor de muzică, pe toate platformele de distribuţie online și poate fi ascultat în întregime şi gratuit și pe Youtube (click aici).

NAVI este cunoscută în special pentru piesa și videoclipul “Picture Perfect“, participarea la Eurovision 2011 (co-autor al piesei “Change” – Hotel FM) și pentru activitatea în duo-ul pop-rock Alexandra & Alec.

Primul single solo NAVI a apărut în 2014 (“Picture Perfect“), însoțit de un videoclip cu tematică BDSM ce a stârnit numeroase controverse în presă și a fost interzis de către majoritatea posturilor de televiziune.

Artista a susţinut numeroase concerte în Romania şi în străinatate şi este adepta show-urilor 100% live.

Ce părere aveţi de noul single NAVI?

Comments