TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Nico – In locul tau (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

De ziua ei de nastere, Nico ne surprinde cu un nou single si videoclip la care a colaborat cu Adi Cristescu. Piesa, intitulata “In locul tau”, este o balada despre cum am putea face lucrurile diferit si este prima colaborare pe care o au cei doi artisti pe partea de compozitie si productie.

11140358_1117483954937409_1551728759279506755_n

Single-ul “In locul tau” este compus de catre Adi Cristescu si Chris Mayer.

“Este o melodie sincera, introspectiva, cu un aer melancolic, cu o poveste simpla, metaforica. Astazi este ziua mea de nastere si mi se pare ocazia ideala sa va fac un cadou muzical, pentru ca de fiecare data primesc numeroase mesaje, felicitari, cadouri. Bucurati-va de muzica si nu incetati sa zambiti”, ne-a spus Nico.

Daca in 2014, Nico, alaturi de Shobby, lansa single-ul “Clipe“, prima colaborare dupa 6 ani de la primul lor featuring, la inceputul anului 2016, cei doi artisti au lansat “9 stele“.

In 2015, cantareata a colaborat cu Sonny Flame pentru single-ul si videoclipul “Alt inceput“. Odata cu lansarea single-ului “Clipe“, Nico a inceput sa lucreaze intens la un nou material discografic, iar pop-ul, cu accente R&B, este directia urmatorului album al artistei.

Ce ziceti de aceasta noua piesa Nico?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.