TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Nikolauss – Transcendence (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa Abora, Beyond The Stars si D.Max Recordings, upcomerul roman Nikolauss debuteaza la inca un label respectat din zona uplifting trance, Tangled Audio. Noua sa piesa se numeste “Transcendence” si reprezinta un mare pas inainte pentru producatorul Andrei Anechitei.

Nikolauss (pe numele sau real Andrei Anechitei) vine din Iasi si produce si lanseaza muzica trance de 2 ani de zile. Inca e la stadiul de upcomer, insa frecventa cu care scoate release-uri noi ne da de inteles, daca o tine tot asa, ca nu mai dureaza mult pana il vom vedea alaturi de numele mari. Ieri a mai pus o caramida la cariera salei, debutand cu “Transcendence” la Tangled Audio (imprint al casei de discuri Alter Ego).

Daca va place trance-ul pur, sigur o sa iubiti aceasta piesa!

“Transcendence” s-a auzit deja in emisiunea FSOE (Future Sound Of Egypt) a faraonilor trance Aly & Fila si a fost lansata ieri, 28 septembrie 2015, impreuna cu un remix acid de la Johan Ekman.

Nikolauss e o prezenta tot mai frecventa in seturile DJ-ilor de prima mana (RAM, Roger Shah, Ahmed Romel etc) si la fel va fi si in articolele noastre. N-avem prea multi romani pe scena electronica mondiala, iar fiecare talent autohton care are piese lansate la astfel de labeluri trebuie promovate si sustinute.

Ce alti tranceri romani mai stiti?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.