Noni – Nelinistea dintre noi (videoclip nou)

Written by on 09/11/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa aproape un milion de vizualizari ale piesei de vara “Yo Te Veo“, Noni revine si ne surprinde cu un nou videoclip, filmat pentru “Nelinistea dintre noi”, o piesa sensibila si profunda despre care el spera ca va va prinde de la prima ascultare.

Noul single este diferit si oarecum in contrast cu cele precedente, fiind vorba despre o poveste de dragoste incheiata si suflete ranite.

De productia clipului s-a ocupat intreaga echipa Sindrum Media, iar videoclipul vine in continuarea versurilor, urmarind despartirea dintre cei doi protagonisti.

VERSURI AICI: ⬇

“‘Nelinistea dintre noi’ este cu siguranta piesa care ma reprezinta cel mai bine, iar starea pe care aceasta piesa o transmite ma arata pe mine cu adevarat. Cred foarte mult in potentialul pe care il are mesajul ei si sper sa fie primita cu caldura de catre public. Clipul dezvaluie o fata nevazuta a piesei, cea pe care cuvintele nu o spun. Pastrez suspansul. Vedeti voi. Le multumesc tuturor celor implicati in proiect si promit noi materiale, la fel de insufletite, in curand”, ne-a spus Noni despre noua sa piesa.

Pe Noni l-am ascultat in aceasta vara cu “Yo Te Veo“, dupa ce anul trecut venise tot cu o piesa de vara intitulata “No te puedo olvidar“.

Va place noua lui piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST