TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Nonis G feat. Mirabela Dauer – Te astept sa vii (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce in vara anului 2014 a cucerit toate topurile cu piesa “Lasati femeile sa faca ce vor“, cu care a reusit, intr-un timp record, sa cucereasca publicul si toate cluburile din tara si strainatate, Nonis G revine cu o varianta de zile mari, pentru piesa Mirabelei Dauer, “Te-astept sa vii”, rearanjata in stil propriu, ce promite, in 2016, sa fie o readucere la viata a slagarului ce facea furori cu aproape 10 ani in urma.

Titlul noii piese este acelasi cu cel al unei melodii lansata de Mirabela Dauer cu ani in urma, mai mult decat atat, refrenul piesei celebrei artiste se face auzit si pe melodia lui Nonis G.

“Ideea de a readuce in prim-plan slagarul “Te astept sa vii’, de a crea varianta 2016, a fost inspirata din tragediile cuplurilor de zi cu zi. Si, cum ii respect pe marii nostri artisti, am considerat ca Mirabela Dauer este cea mai potrivita persoana, pentru a face o colaborare de acest gen, de a da un suflu nou piesei ei, cu un aport muzical propriu”, ne-a spus Nonis G.

“Eu mereu ascult vinilurile copilariei, iar refrenul de la ‘Te astept sa vii’ a fost exact energia de care aveam nevoie. Restul a venit natural, dar mai bine las povestea sa va spuna. Ma simt binecuvantat si cu cea mai mare dragoste va daruiesc aceasta piesa. GOD IS LOVE AND LOVE IS MUSIC! Bless !”, a mai adaugat artistul.

Ce parere aveti aceasta noua piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.