TNT Radio

LATEST TNT NEWS

One Direction – History (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

One Direction, desi se afla intr-o pauza artistica, au lansat videoclipul pentru “History”, cea mai recenta piesa a britanicilor. Clipul este o insiruire de momente alb-negru filmate de-a lungul existentei trupei, de la momentul in care au fost formati la X Factor si pana la ultima lor aparitie live.

12573758_1020303978024396_3602218023795960413_n

Materialul video a strans o multime de reactii din partea fanilor trupei, care au inundat retelele sociale, emotionati fiind de momentele favoritilor lor. Chiar daca apar in formula de patru intre cadre, in imagini il vedem si pe Zayn Malik, cel care a parasit trupa inainte ca aceasta sa intre intr-o pauza pe termen nedeterminat.

Versurile piesei sunt melancolice si pozitive, cu multe fragmente de amintiri placute.

VERSURI AICI: ⬇

Cel mai recent album One Direction este “Made in the AM“, insa cei patru componenti ai grupului au decis sa isi lase fanii fara un turneu de promovare, asa ca au avut doar cateva aparitii live pe la diferite emisiuni, inclusiv X Factor.

Trupa a decis sa ia o pauza, dupa ce de la infiintare si pana acum, ei nu au stat deloc, lansand album dupa album si mergand in concerte si turnee. Una dintre cele mai de succes boybands ale momentului a ramas fara un membru cand Zayn Malik a decis sa plece, iar acum anunta ca isi lanseaza si primul single solo.

De pe “Made in the AM“, One Direction au promovat single-urile “Drag Me Down” si “Perfect” si au demonstrat ca pot avea succes si cu un membru in minus.

Ce ziceti de acest videoclip?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.