TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Parazitii feat. Daniel Lazar – Demnitate (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Parazitii pun din nou degetul pe rana si fac o radiografie a societatii actuale intr-o piesa care ar merita sa ajunga pe radio.

Parazitii revin cu o noua colaborare cu Daniel Lazar, o piesa cu un mesaj puternic, insotita de un videoclip pe masura si intitulata “Demnitate”.

12219411_1049543435111725_1389952428691875029_n

“Demnitate” este o piesa care ne atrage din nou atentia asupra celor de la Parazitii, mai ales ca baietii au anuntat ca in curand va aparea si un nou album.

“#DEMNITATE este o piesa lucrata mult, lucrata bine si acest lucru se simte. Daniel Lazar este vinovat pentru toata scriitura si tot ceea ce inseamna partea orchestrala, compunand si producand de sus pana jos toate partile simfonice, creand fundalul cel mai potrivit pentru ceea ce vrem sa transmitem si unind muzical doua lumi ce la prima vedere pot parea opuse”, ne-a spus Cheloo.

#DEMNITATE este o productie 20CM RECORDS, muzica fiind semnata de Cheloo si FreakaDaDisk alaturi de Daniel Lazar versurile fiind scrise de Cheloo si Ombladon. Videoclipul a fost filmat in regia lui Bogdan Paun, director de imagine fiind Alexandru Muresan pentru NGM Creative.

VERSURI AICI: ⬇

“Tot ce am facut eu pentru #DEMNITATE a fost sa tranpun pe portativ ceea ce am trait in momentul in care am ascultat pentru prima data versurile si am simtit un fior rece pe sira spinarii. Chiar daca nu existau fizic, toate partile orchestrei erau acolo; corzi, suflatori, percutii, pana si linia solistica a viorii. Le multumesc baietilor pentru incredere. Cred ca este pentru prima oara cand simt ca exista si un “alt fel” de a face lucrurile”, a adaugat Daniel.

Parazitii nu se afla la prima colaborare cu Daniel Lazar, dupa ce in 2013 au lansat piesa “Toate-s la fel“, a carei videoclip a dat o multime de comentarii.

Intre timp, rapperii ne-au mai oferit piese ca “Bot in bot cu o lepra mica“, iar Ombladon a venit cu “Hip-hop romanesc“.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.