TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Paul Oakenfold – Bla Bla Bla (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Chiar daca are 52 de primaveri si mai bine de 30 de ani de activitate muzicala in spate, veteranul Paul Oakenfold continua sa ne alimenteze cu material trance proaspat. DJ-ul revine la uplifing cu “Bla Bla Bla”, o surpriza de inceput de ani pentru fanii genului!

Am tot vorbit despre Paul Oakenfold, iar in ultimii ani acesta a abordat mai mult zona house si progressive house a muzicii electronice, menajand genul trance. Exceptie face albumul “Trance Mission”, in care si-a asumat “misiunea” de a reactualiza cateva hituri dance ale ultimilor 25 de ani prin remixuri trance si progressive.

In afara de sample-ul amuzant care da de fapt titlul piesei, “Bla Bla Bla” este o calatorie uplifting trance cu influente psy de la Paul Oakenfold pe care n-a facut-o asa des in ultimii ani. Drept pentru care trebuie sa consemnam atent acest release, caci nu se stie cand vom mai vedea single-uri trance pure iesite din studioul britanicului.

“Bla Bla Bla” va vedea lumina zilei la Perfecto Fluoro, sublabelul dedicat ritmurilor euforice de la Perfecto, celebra casa de discuri a lui Paul Oakenfold, data de lansare fiind stabilita pentru 25 ianuarie 2016.

Asa-i ca “Bla Bla Bla” v-a surprins si pe voi?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.