TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Paula Seling – Doi prieteni vechi (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Paula Seling, cadou pentru fani de Sarbatori!

Anul acesta, Paula Seling va intampina Craciunul cu un album tematic, intitulat “Povesti de iarna”, iar prima piesa dezvaluita de pe acest material se numeste “Doi prieteni vechi” si are versurile, cat si muzica scrise chiar de Paula.

“Cantecele astea sunt tot ce am avut mai bun in ultima perioada. Am scris muzica celor 11 piese ale albumului si versurile a 8 dintre ele. Celelalte au fost magistral potrivite de Andreea Andrei, Mircea Rusu si fostul meu coleg de liceu, Marius Marincas, iar una din ele este o colaborare frumoasa, alaturi de colegele mele de facultate ‘The Twisters'”, ne-a marturisit Paula.

VERSURI AICI: ⬇

“Am lucrat la acest album inca din luna august. Este un album special scris pentru aceste Sarbatori, iar clipul piesei “Doi prieteni vechi” l-am filmat impreuna cu sotul meu, Radu”, a mărturisit solista.

“Povesti de iarna” este un album complex, ce transmite o larga paleta de emotii. Este dramatic, dar si calm, inaltator si pozitiv.

“Sper ca acest album sa miste ceva in inimile celor care il primesc in suflete, sa-si transmita mesajul de iubire de care are atat de multa nevoie lumea in care traim”, a completat Paula.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.