TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Pepe – Picaturi de dragoste (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Pepe a lansat un clip nou, iar fanii lui au fost mega incantati de realizarea artistului lor preferat. “Picaturi de dragoste” se numeste cea mai noua melodie a latino lover-ului care a strans aproape 20.000 de vizualizari numai in cateva ore de la lansare.

Noua melodie a lui Pepe este o adevarata declaratie de iubire pe care orice indragostit se poate regasi si a fost produsa in studiourile Pepe Latin Music, artistul fiind responsabil atat pentru versuri, cat si pentru partea muzicala.

Picaturi de dragoste” este o piesa lucrata mult timp si cumva acest lucru se simte. Din cand in cand mai adaugam ceva la ea pentru ca nu eram eu convins ca am spus totul. Acum sunt sigur ca nu ai cum sa definesti in intregime ce inseamna iubirea si cu siguranta nu ai cum sa rezumi totul in cinci minute. Ma bucura foarte mult faptul ca piesa a fost primita atat de bine de catre public si promit ca voi continua si aceasta linie. Cei care au ascultat piesa au dreptate. Genul acesta de melodii ma definesc in mare parte ca si artist si de aceea la o perioada de timp single-ul pe care il voi lansa va fi ca si o continuare a tot ceea ce inseamna “Picaturi de Dragoste”.

Noul single a fost lansat si cu un videoclip, echipa DAW, cea care produs partea video alegand sa urmareasca indeaproape ideea generala a lucrurilor, mai multa traire si mai putine lucruri sofisticate, mai multa pasiune si mai putine artificii tehnice.

Pepe a lansat la finalul anului trecut piesa “Ia-ma iar” si impreuna cu Tamy venea in vara lui 2015 cu track-ul “Dominicana”, iar in 2014 isi aducea toti prietenii impreuna pentru cea mai tare petrecere, special pentru videoclipul piesei “E vara mea”.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.