TNT Radio

LATEST TNT NEWS

PREMIERA: Antidot feat. Chriss (JustUs) – Petale de trandafir (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Antidot si Chriss (JustUs) isi unesc fortele si lanseaza impreuna noul single ce anunta primvara, caldura din suflete si iubirea, intitulat sugestiv “Petale de trandafir” si insotit de un lyrics video incitant.

“Colaborarea cu Chriss a venit natural, aveam deja imprimata strofa mea si aveam nevoie de un refren si inca o strofa care sa se potriveasca cu mesajul piesei si asa a venit colaborarea cu el, i-am trimis piesa si i-a placut din prima si am decis ca pe viitor sa mai colaboram, in primul rand ca facem cam acelasi gen de piese, si in al doilea rand pentru ca ne-am inteles bine si am fost in acelasi film”, ne-a spus Antidot.

Asculta piesa si daca iti place, da un LIKE si un SHARE !!!

“Lansarea in aceasta perioada s-a potrivit ca o manusa si sper ca lumea sa o distribuie mai departe si in acelasi timp sa aprecieze munca depusa pentru acest proiect, putem considera ca este un cadou pentru domnisoare, un martisor pentru toata lumea si o piesa pentru toti indragostitii”, a completat Antidot.

VERSURI AICI: ⬇

Antidot provine din Iasi ce a absolvit Facultatea de Geografie si Geologie la specializarea Geografia Turismului, iar inca de la frageda varsta de 10 ani (2001), cand s-a indragostit de hainele largi si de melodiile hip-hop, canta acest gen de muzica. Andrei, pe numele sau real, a fost inspirat atat baietii din cartier, cat si parintii care il luau de mana la nunti. Participarea, alaturi de parinti, la nunti, i-a insuflat “chemarea” de mai tarziu.

“Atunci cand mergeam la nunti, eu nu stateam la masa langa ai mei, ci ma duceam intotdeauna si studiam omul care canta la clapa, ori pe ceilalti muzicanţi. Totul a luat amploare atunci cand am inceput sa studiez pianul si totodata am inceput sa cant impreuna cu niste prieteni mai in varsta”, spunea Antidot.

Chriss (JustUs), pe numele sau real Andrei Cristian Chiriac, s-a nascut in Bucuresti si a facut parte dintr-o trupa intitulata JustUs. Artistul canta hip-hop si r&b din anul 2007 si este cunoscut prin piesele sentimentale si romantice cu mesaje profunde, lansate de-a lungul timpului.

Filmarile clipului au avut loc intr-un hotel select din Iasi, iar clipul a fost prelucrat de catre Alex Negurita si imprimat in studiorule AndyMusic. Textul apartine lui Antidot si Chriss, iar mix-masterul a fost realizat de catre Antidot, productia instrumentalului fiind semnata de catre Mario Beatz.

Vor avea succes Antidot si Chriss (JustUs) cu piesa “Petale de trandafir”? Click To Download!

Antidot Official Links:
FB: http://facebook.com/AntidotOficial
Twitter: http://twitter.com/AntidotOficial1
YouTube: http://www.youtube.com/c/AntidotOficialTv

Chriss (JustUs) Official Links:
FB: http://www.facebook.com/ChrissJustUsOfficial
InstaGram: https://instagram.com/chrissjustusofficial/
YouTube: http://www.youtube.com/user/dinsub1

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.