TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Proconsul – Un om mai bun (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dragos Bucur apare in cel mai nou videoclip al celor de la Proncosul, intitulat “Un om mai bun”. Actorul joaca rolul unui barbat blocat intr-un scaun rulant, care isi depaseste limitele.

Videoclipul e regizat de Dan Petcan, iar Dragos Bucur joaca rolul unui invalid care, prin vointa si incredere, reuseste un lucru extraordinar, sa stea singur in picioare. Povestea este emotionanta, dar finalul este unul optimist, aspirational.

“Pentru noi, ‪’Un Om Mai Bun’ inseamna mai mult decat o melodie, un hashtag sau o sintagma. ‘Un Om Mai Bun’ este declaratia noastra ca ‘se poate sa fim mai buni‘! Ca putem face lumea mai buna, prin gesturi mici! Avem speranta! Credem in oameni, in bunatate, in frumusetea sufletelor si, mai ales, in dragoste! Credem ca ‘pentru un timp ca acesta‘, unde sunt necesare dovezile de bunatate, suntem noi aici. Despre asta cantam si pentru asta traim!”, ne-au declarat baietii de la Proconsul.

Proconsul au mai lansat piesa cu mesaj “Aici cu mine“, la inceputul acestui an, intr-o colaborare cu Andra si Stefan Banica, iar anul trecut i-am ascultat alaturi de JerryCo si “Asa trec anii“, dar au lansat si single-ul “Esti fata pentru care cant“.

YOU CAN ALSO READ -  Proconsul feat. Connect-R, Raluka & Rucsy - Lumina de Craciun (videoclip nou)

Va place mesajul videoclipului?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.