TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ralflo feat. Alb Negru – N-am Bani (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ralflo si baietii de la Alb Negru, Kamara si Andrei, si-au unit din nou fortele pentru a compune o piesa frumoasa. Le-a iesit si de aceasta data de minune, iar single-ul “N-am bani” nu vine singur, ci insotit si de un videoclip.

“Piesa ‘N-am bani’ este compusă de mine si de Kamara, eu am scris refrenul si el strofele. Este vorba despre faptul ca oamenii au ajuns sa se certe si sa se desparta din cauza banilor. Eu am vrut sa facem o piesa de acest gen, in care sa se regăseasca toata lumea pentru ca aud din ce in ce mai des: ‘N-am bani’, ‘N-am bani’… consider ca dragostea pe care o primim este mult mai importanta decat banii, care mie personal nu imi aduc fericirea”, ne-a spus Ralflo.

Noul videoclip “N-am Bani” este filmat de Simion R. Stefan si lansat sub egida Sprint Music.

“In aceasta piesa se poate regasi toata lumea intr-o oarecare masura. Si de o parte si de cealalta a baricadei. Cu toti am iubit sau iubim si banii ar trebui doar sa însoțească fericirea pe care o avem deja, nu sa fie chiar ei sursa fericirii. Pentru ca asta ar insemna ca de fiecare data cand ei nu mai sunt in buzunarele noastre, vom fi tristi si fara chef de viata”, a declarat Andrei.

“Inspiratia a fost a lui Ralflo in prima instanta si apoi a mea. De la el a pornit piesa si mi-a placut ideea lui asa ca am aderat la ea avand in vedere ca ma regasesc in ea, iar textul a venit de la sine. E o poveste de viata, toate versurile vin din tot ce am trait noi 3. Cunoscandu-i pe cei 2 si traind atatea experiente impreuna, am reusit sa pun pe muzica, exact vorbele potrivite. Ele au venit peste mine, nu am avut cum sa le opresc”, a completat Kamara.

Like iT?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.