RaMONA – Amore, passione (single nou)

Written by on 31/08/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sora Ramona, cunoscuta ca ex- membra a trupei Wassabi, dar si pentru hituri ca “Sweet love” sau “Unde-i dragostea”, in colaborare cu Dj Liviu Hodor, RaMONA revine in atentia publicului lansand trei single-uri noi.

Dupa “You can take my breath away”, single-ul cu care a debutat in carierea solo, frumoasa artista lanseaza cea de-a doua piesa, ce se intituleaza “Amore, passione”. Este tot o melodie de dragoste, de data aceasta, versurile fiind in limba italiana, iar de compozitie si productie s-au ocupat cei din echipa Code Production si impreuna cu RaMONA.

“Ma bucur sa lucrez de fiecare data cu RaMONA. Este o reala placere ca echipa Code Production sa colaboreze cu RaMONA pentru acest proiect! O sa lansam 3 piese!”, declara Bogdan Tascau.

“Dupa cateva colaborari de-a lungul timpului, in care m-am simtit minunat alaturi de echipa Code Production, in utima perioada am stat in studio, iar din joaca a iesit rezultatul care speram sa va incante.. 🙂 Am compus impreuna muzica si textul pieselor, al doilea single din setul celor 3 pe care vrem sa le lansam fiind “Amore, passione”. Este al doilea meu single ca artist solo si sper sa primeasca un feedback pozitiv din partea publicului.. :)”, ne dezvaluie cantareata.

Cealalta piesa pe care RaMONA a lansat-o a fost Can You Take My Breath Away, dar ne-a placut si alaturi de Liviu Hodor si hiturile cu care au venit: Unde-i dragostea, No Stress sau Je t’aime.

Ce ziceti de aceasta noua piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST