TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Randi – Dansam (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce in ultimul an ne-a incantat cu “Prietena ta“, “Visator” si “Pana vara viitoare“, Randi ne surprinde cu un nou single in limba romana si ne invita sa “Dansam”.

Noua piesa evoca momentul in care in viata unui cuplu se asterne linistea si nepasarea, in care inimile nu mai bat la fel si prezentul refuza sa aduca fericire. Randi vede dansul ca fiind singurul mod de comunicare ramas intre cei doi fosti indragostiti, ultima armonie ramasa si singura cale de a exorciza demonii unei iubiri pierdute.

“‘Dansam’ este povestea unei iubiri ce a trecut, in care stelele s-au stins si intunericul s-a lasat peste ruinele unei relatii. Am vrut sa vorbesc in versuri despre finalul unei povesti frumoase, despre modul tragic in care se poate termina o mare dragoste. Povestea mea ramane romantica pana la sfarsit, deoarece chiar si in acest moment final, cei doi gasesc un mod de comunicare si acela este dansul, vazut de mine atat ca o ultima comuniune, cat si ca o eliberare de fantomele trecutului”, ne-a declarat Randi.

Videoclipul, regizat de catre Dan Petcan, a fost filmat pe scena Palatului National al Copiilor si foloseste o metafora, protagonistii transformandu-se, pe rand, in manechine lipsite de viata, sugerand astfel lipsa trairilor, a comunicarii si a bucuriei, in anumite momente din viata unui cuplu.

YOU CAN ALSO READ -  JO feat. Randi - Mă întreabă inima (videoclip nou)

Randi a avut un an plin de la lansarea primului sau single in limba romana, “Prietena ta“, in colaborare cu Uddi si Nadir. De-atunci si pana acum, se pare ca acesta si-a gasit un gen muzical care il reprezinta foarte bine, iar “Visator” si “Pana vara viitoare” confirma acest lucru.

Cum vi se pare noul single, “Dansam”?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.