TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Rashid & Alina Eremia – Filme (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Rashid si Alina Eremia vin cu videoclip luat din anii 30 pentru cea mai noua colaborare a lor pentru piesa “Filme”.

Piesa este primul featuring al rapperului cu o vocea feminina, dupa ce a lucrat cu Alex Velea, Cabron sau Puya.

“Eram intr-o seara la studioul Golden Boy Society cu Alex Velea si am inceput sa scriem versurile dintr-un joc de cuvinte, #Filme si #FeelMe. Cu siguranta, cu totii avem scenarii si filme si cateodata ne imaginam cum ar fi sa jucam in ele. Eu sunt cinefil convins si in fiecare piesa pe care o lansez pun ceva din viata personala. Sunt incantat de colaborarea cu Alina, mai ales ca e prima mea piesa cu o voce feminina, iar ea are un timbru cu personalitate si e o artista fresh”, a spus Rashid despre noul lui single cu Alina Eremia.”

VERSURI AICI: ⬇

“Rashid este un artist pe care eu il apreciez si m-a bucurat propunerea lui si a lui Alex Velea de a fi vocea feminina pe piesa “Filme”, care mi-a placut de la prima ascultare. Fiecare poate trai o poveste de dragoste ca in filme, iar tu poti fi regizorul propriului tau film”, la randul ei, Alina Eremia a adaugat.

Rashid a devenit cunoscut ca membru al trupei CIA, iar de anul trecut a inceput sa lanseze si piese pe cont propriu. L-am ascultat cu Alerg, alaturi de Alex Velea sau cu Regina Balului impreuna cu Criss Blaziny. Alina Eremia se aude zilele acestea pe radio cu noul ei single, A fost o nebunie, dupa ce a colaborat chiar cu fratele ei pentru piesa Ilegal.

Va place featuringul Rashid – Alina Eremia?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.