TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Remixeaza noul album Grasu XXL – Drumul spre succes!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

La inceputul acestui an, Grasu XXL si-a lansat cel de-al patrulea album de studio, intitulat “Drumul spre succes”, iar acum, rapperul le ofera sansa celor talentati sa vina cu propria lor viziune pentru piesele de pe acest album.

Lansat in cadrul unui eveniment in Bucuresti, la Carturesti Verona, „Drumul Spre Succes” a devenit in scurt timp cel mai ascultat album de pe platformele de streaming si cel mai descarcat de pe iTunes sau Google Play.

Incepand de astazi, din dorinta de a descoperi o viziune noua pentru piesele deja lansate, albumul lui Grasu XXL poate fi descarcat in varianta acapella, direct de aici sau de pe contul oficial de Soundcloud Okapi Sound.

Un prim remix, care vine odată cu albumul „Drumul Spre Succes” (Acapella), este cel al piesei „OK” feat. Tranda, realizat de phvnesqu (Phane și esqu), cea mai noua trupa de producatori din noul val si prieteni ai gastii Okapi Sound.

Remixurile realizate sunt asteptate pe site-ul mai sus mentionat sau direct prin e-mail [email protected].

De pe Drumul spre succes, Grasu XXL a lansat trei piese, printre care si cea care da tilul albumului si beneficiaza de un clip motivant. L-am mai vazut si in “Blanadeurs“, iar recent l-am vazut alaturi de Guess Who si Florin Chilian in clipul pentru “Dl. Destin“.

Fiti cu ochii pe pagina de Facebook Grasu XXL zilele urmatoare, deoarece vi se pregateste o noua surpriza!

Start remix!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.