TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Robert Toma feat. Jovanna – Binele ce imi face rau (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce a debutat alaturi de Liviu Teodorescu si Adda cu piesa “Tot ce mi-a ramas“, Robert Toma vine cu un nou single, intitulat “Binele ce imi face rau”. Piesa este un featuring cu Jovanna, pe care am cunoscut-o prin intermediul concursului Vocea Romaniei si apare direct cu videoclip.

robert-toma-si-jovanna-lanseaza-single-ul-si-videoclipul-binele-ce-imi-face-rau-video_size19

O coproductie Cat Music si DeMoga Music, piesa este compusa de catre Robert Toma, in “Tabara de Muzica 3” la Cheia, impreuna cu Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan, Adda, Marius Moga, Ionut “Yogi” Vasilache si Mircea Pavilcu.

“Imi place sa cred ca ‘Binele ce imi face rau’ este tabloul fructului interzis. Te vreau chiar daca stiu ca o sa ma faci sa sufar, chiar daca stiu ca o sa ne certam sau o sa ne razboim, ca doi incapatanati. Merita toate astea daca exista o sansa sa ne impacam. Cam despre asta e vorba. Cat despre clip, este cel mai spectaculos clip al meu de pana acum si ma bucur ca am colaborat din nou cu Ironic. Jovanna pot sa spun ca a fost scanteia care a aprins piesa. Reuseste sa ii dea o stare speciala piesei. Este o gura de aer proaspat si exotic in acelasi timp”, ne-a declarat Robert Toma.

Jovanna Milovanovic este o tanara artista originara din Serbia, semifinalista a emisiunii concurs Vocea Romaniei. Dupa show, artista a intrat in echipa de artisti, producatori si compozitori DeMoga Music, iar piesa Binele ce imi face rau este prima colaborare lansata de catre cantareata.

YOU CAN ALSO READ -  Liviu Teodorescu - Dor de ea (videoclip nou)

Pe Robert Toma il ascultati zilele acestea cu piesa “In oglinda“, piesa lansata alaturi de Amna care a reusit sa ajunga deja in topul difuzarilor de pe radio. In plus, el a colaborat si cu Marius Moga la piesa “Toata vara“, care la fel a intrat in clasamentul difuzarilor si de-a lungul timpului a mai compus pentru Andra, Marius Moga, Ruby, Amna, Adela Popescu, Adda sau Liviu Teodorescu.

Va place noua piesa Robert Toma?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.