TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Ruby & Dorian Popa – Buna, ce mai zici (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Ruby si Dorian Popa incheie o relatie care nu mai merge, iar fiecare alege sa termine povestea intr-un mod diferit. “Buna, ce mai zici?” se lanseaza direct cu un videoclip plin de nostalgie, filmat in orasul iubirii.

“Sunt foarte incantat de aceasta colaborare, iar piesa asta este bucatica din sufletul meu. Este o piesa sensibila si profunda si imi doresc ca publicul sa simta exact ce ne-am dorit noi sa transmitem”, ne-a declarat Dorian Popa.

Ca sa fie sigura ca s-a terminat cu povestea de iubire, Ruby merge pana la Paris pentru a taia lacatul de pe podul in care mii de indragostiti isi pun sperata pentru o iubire vesnica. Imbracata intr-o rochie rosie, Ruby se plimba pe strazile Parisului, in timp ce Dorian sta intr-un Bucuresti acoperit de ploaie.

O coproductie Cat Music si MediaPro Music, piesa “Buna, ce mai zici?” este compusa si produsa de catre Shift, David Ciente, Loredana Cavasdan, What’s Up si Alex Cotoi.

“Este o piesa mai trista, dar cu un mesaj puternic si important, dragostea. Nu este nici o piesa lenta, de tip balada, dar nici una prea ritmata. Este pur si simplu o piesa sincera. Daca stii ca ai inima de piatra, te rog sa nu o asculti, caci va fi facuta praf”, ne declara Ruby.

Ruby s-a auzit la radio in ultima perioada cu piesa “Nu pune la suflet“, alaturi de What’s Up, dar a colaborat si cu Dorian Popa si Morosanu pentru “Lasa cucu-n pace“. De cealalta parte, pe Dorian l-am ascultat alaturi de Corina cu piesa “Nimeni altcineva“, ajunsa in topul difuzarilor de pe radio.

YOU CAN ALSO READ -  Ruby - Tata (videoclip nou)

Va place single-ul celor doi?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.