TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sarah JSun – Crazy in Love (Cover Beyonce)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

“Crazy in love”, intr-o noua varianta! Sarah JSun, super cover dupa Beyonce!

Dupa dansatorii cu capete de cangur si costume spectaculoase, Sarah JSun face un cadou senzational fanilor si le prezinta in premiera un cover dupa piesa “Crazy in love” a lui Beyonce.

“Pentru ca luna Decembrie este luna cadourilor, am dorit sa ofer celor ce ma urmaresc, un cadou ca simbol al recunostintei mele pentru tot suportul si pentru mesajele frumoase ce le primesc din partea lor. Piesa “Crazy in love” este o piesa emotionala, plină de iubire si le-o dăruiesc cu mult drag. In acest cover am pus o parte din sufletul meu, atat in interpretare, cat si in video-ul pe care l-am facut, printr-un dans contemporan. Ii multumesc lui Alexander Shiva, producatorul muzical cu care lucrez, pentru aranjamentul muzical al acestui cover, produs pentru mine, Ioanei Ciorteanu pentru video iar pentru coregrafie si dans, celor doi talentati dansatori care ma insotesc in toate concertele, Adil Maglad si Flaviu Cioanca”, a declarat Sarah JSun.

“Sper ca cei ce vor asculta cover-ul meu, sa simta emotia plina de iubire pe care doresc sa le-o transmit!”, a comeplatat artista.

Cum ti se pare varianta Sarah JSun?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.