TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Shift feat. Andra – Avioane de hartie (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce ne-a cucerit cu hituri precum “Sus pe toc” (feat. Marius Moga) sau „Rupem boxele” (cu Andreea Banica), dar si cu piese compuse pentru artisti de top din Romania, Shift continua seria pieselor care isi merita locul in playlist-urile de radio, tv cu o noua productie, de data aceasta marca Sprint Media, Cat Music, MediaPro Music, DeMoga Music si Midiots Production.

“Avioane de hartie” este piesa care in care Shift, alaturi de Andra, ne invita sa evadam in lumea miraculoasa a copilariei, in care totul este posibil. De aceea, artistii isi scriu dorintele pe avioane de hartie pe care le lanseaza spre cer, dincolo de nori, cu scopul de a-si transforma, astfel, visele in realitate.

Colaborarea dintre Shift si Andra a fost un plan comun al celor doi artisti, care s-au mai intalnit, in ultima perioada, in cadrul proiectelor DeMoga Music.

“Eram cu Marius Moga la studio si cand i-am aratat refrenul am fost amandoi de acord ca ne trebuie o voce feminina power si true care sa poata sa sustina mesajul piesei, asa ca am ales-o pe Andra. Imi place sa compun pentru ea, pentru ca se ia in serios in tot ce face si mi-e si draga asa, ca om”, ne marturiseste Shift.

La randul ei, Andra, artista care ne-a obisnuit cu pozitii de top in clasamentele muzicale din Romania, declara:

“‘Avioane de hartie’ este rezultatul visurilor din copilarie, cand orice zbor era posibil. As vrea sa conving pe toata lumea ca lucrurile au importanta pe care le-o dai tu, iar daca tii la sperantele tineretii, ele vor ramane vii”.

Making-of-Shift-feat_-Andra-Foto-Alexandru-Chitu-13

“Sunt foarte incantata de colaborarea cu Shift, este un om extraordinar si un artist talentat. Piesa este foarte frumoasa, abia astept sa o ascultati!”, completeaza Andra.

Regizat de Iulian Moga, noul clip este o poveste video ce surprinde tocmai unul dintre jocurile noastre preferate din copilarie, lansarea avioanelor de hartie.

Cu toate ca Shift marturiseste ca nu a mai folosit cuvantul “nostalgie” inca din copilarie, a compus povestea piesei “Avioane de hartie”, alaturi de Marius Moga, cu gandul la lumea perfecta in care imaginatia este fara limite, iar “viata pare o poezie“.

Inspirat din copilaria sa, dupa cum spune Shift in versurile: “Spunea proful de mate: Istrate, tu n-o sa ajungi departe/ Mi-au spus ca nu se poate, dar nu le-am dat dreptate / Si cea mai tare parte e ca visele devin realitate”, piesa “Avioane de hartie” ne indeamna sa visam in continuare, sa ne bucuram la aceeasi intensitate de tot ce ne ofera viata si sa indraznim sa cantam, chiar si atunci cand cerul este gri.

Va place colaborarea lui Shift cu Andra?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.