TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Shift feat. Ruby – Urca si coboara (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Shift vine cu un nou single cu tot cu un videoclip si un featuring cu Ruby, intitulat “Urca si coboara”. Pe un sample care ne duce cu gandul la piesele orientale si un dropdrown luat din hiturile house/dance cei doi ne invita la dans.

In preajma lansarii primului sau album, Shift vrea sa le ofere fanilor lui o idee despre sound-ul acestuia prin lansari de piese si videoclipuri, dupa cum spune:

“Am ales ca pe albumul ‘Adevarul’ sa fac doar colaborari cu artisti care sunt pe acelasi film cu mine. Piesa ‘Urca si coboara’ e doar o felie din nebuneala mea. Ruby e mereu pe vibe, lucram foarte bine impreuna si am simtit ca trebuie sa fie si ea pe piesa.”

Muzica a fost produsa de Shift, Lu-k Beats (Seek Music), Ruseanu Sergiu, Alexandru Cotoi, iar de versuri s-au ocupat Shift si Nosfe, in timp ce videoclipul cu accente dark a fost regizat de San.

“Ma bucura foarte mult ca am facut aceasta colaborare cu Shift, mai ales ca vine in urma succesului piesei ‘Buna, ce mai zici?’, produsa tot de Shift. De fiecare data cand merg la el in studio, devenim creativi si orice piesa pe care mi-o arata, eu vreau sa cant repede pe ea”, ne-a spus Ruby.

Shift a mai lansat o piesa recent, un featuring cu What’s Up si Connect-R pentru “Norocos” si apare pe cel mai nou single lansat de Speak – “Zile si Zile”.

YOU CAN ALSO READ -  Ruby & Dorian Popa - Buna, ce mai zici (videoclip nou)

Ruby, in schimb, s-a bucurat de un super succes cu piesa “Buna, ce mai zici?“, o colaborare cu Dorian Popa care a ajuns pana pe locul doi in topul difuzarilor pe radio. Pana nu demult, era in topurile celor mai difuzate piese alaturi de What’s Up cu piesa “Nu pune la suflet“.

Ce ziceti de aceasta noua colaborare?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.