TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Shift feat. What’s Up & Connect-R – Norocos (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Shift lanseaza piesa “Norocos”, un featuring cu What’s Up si Connect-R despre cei care muncesc si ajung acolo unde isi doresc, in ciuda tuturor celor care le stau in cale.

“Sunt cel mai norocos ca primul meu album este aproape gata si am alaturi de mine artisti tari care ma sustin si care vor aparea pe acest material. La fel de norocos ma consider si pentru ca oamenii rezoneaza cu muzica mea. Imi place sa lucrez cu What’s Up si Connect-R, ne stim de mult timp, suntem prieteni si sunt doi artisti adevarati”, ne-a spus Shift despre noul lui single.

Videoclipul “Norocos”, regizat de Anton Sandu cu care Shift a colaborat si pentru clipul “TBC“, a fost filmat atat pe strazile din Bucuresti, cat si intr-un spatiu liber, pe camp, la miezul noptii, unde artistii au dat un mini concert.

“Ma simt norocos pentru ca Dumnezeu m-a ajutat sa-mi ocup timpul cu ce-mi place si sa traiesc din asta. Acesta piesa sper sa motiveze, sa bucure si sa dea putere celor care viseaza. Shift este fratele meu, lucram impreuna de multi ani, inca de pe vremea cand amandoi visam la mai departe, iar Connect-R este unul dintre cei care m-au inspirat si inca ma inspira. Aceasta colaborare este speciala pentru mine si sper sa ajunga la inimile voastre”, a comeplatat si What’s UP.

VERSURI AICI: ⬇

“Sunt norocos pentru ca sunt sanatos, am parintii in viata, am un copil sanatos si o sotie frumoasa. Lista poate continua. Cerul a decis asta. Nu pot decat sa multumesc. Shift mi-a fost coleg de studio, e un artist talentat, iar industria recunoaste asta”, a declarat si Connect-R.

Pe Shift l-am tot auzit pe radio in ultima perioada, iar acest nou single anunta aparitia albumului “Adevarul”. A colaborat cu Marius Moga la “Sus pe toc“, cu Vizi Imre la “Dupa ani si ani“, dar a compus si piese pentru Corina, Ruby sau Lariss, iar la inceputul acestui an a lansat o super colaborare cu Andra pentru piesa “Avioane de hartie“, pentru ca mai apoi sa colaboreze tot cu Connect-R pentru “Baga mare“.

Va place noua piesa Shift?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.