TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sia – Alive (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sia ne ofera astazi o noua piesa despre supravietuire, intitulata chiar “Alive:. Trackul e primul single ce promoveaza urmatorul album al cantaretei si compozitoarei australiene si exact ce ne-am asteptat de la ea.

Cu un inceput timid de balada, “Alive” pur si simplu explodeaza pe refren, pentru a canta din fundul sufletului ca e in viata. Piesa va face parte de pe urmatorul album Sia, This Is Acting, si a fost initial gandita pentru Adele. De altfel, albumul care urmeaza sa apara contine in intregime piese gandite si compuse altor artisti.

Sia a venit cu unul dintre cele mai tari albume ale anului trecut, material care a dat hit dupa hit si i-a confirmat inca o data statutul de unul dintre cei mai buni compozitori ai momentului actual.

Dupa o cariera care a trecut prin mai multe hopuri si care a impins-o inclusiv la sinucidere, Sia ramane un artist care se pastreaza departe de ochii publicului si pentru care fiecare aparitie in public e doar o alta ocazie pentru a se ascunde. Anul trecut am ascultat-o cu “Chandelier“, apoi a starnit comentarii cu videoclipul pentru “Elastic Heart“, iar apoi a intrat in topuri alaturi de Eminem si “Guts Over Fear“.

YOU CAN ALSO READ -  David Guetta feat. Sia & Fetty Wap - Bang My Head (videoclip nou)

Va place noua piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.