TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sia – Bird Set Free (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sia ne ofera o noua piesa de pe viitorul sau album, intitulat “This Is Acting“.

Piesa intitulata “Bird Set Free” este o alta balada care initial a fost gandita pentru Adele si pentru albumul cantaretei britanice, “25”. Track-ul, insa, nu a mai intrat pe cel de-al treilea album Adele, desi cantareata a declarat ca i-a placut sa lucreze cu Sia:

“I actually love the dynamic of us both being in there and just fucking being bossy.”

Albumul “This Is Acting” va aparea pe 29 ianurie si contine piese in interpretarea cantaretei si compozitoarei australiene, dar care initial au fost gandite pentru alti artisti.

Alive” a fost primul single lansat si este tot un track care initial ar fi trebuit sa ajunga la Adele, insa acum e o continuare a succesului pe care Sia l-a avut pana acum.

Compozitoarea care a venit cu hituri pentru Rihanna sau Katy Perry a lansat anul trecut “1000 Forms of Fear“, un disc care a reusit sa o aduca in topuri, dupa multa vreme in care Sia si-a pus talentul la indoiala si a contemplat ideea sinuciderii.

YOU CAN ALSO READ -  Sia - Broken Glass (piesa noua)

Primul ei album de succes comercial a dat single-uri ca “Chandelier“, “Elastic Heart” sau “Big Girls Cry“, pe langa colaborarile pe care le-a avut pana acum si care au adus-o in lumina reflectoarelor.

Va place aceasta noua piesa Sia?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.