TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sia – Unstoppable (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Cu o saptamana inainte de lansarea oficiala a noului ei album “This is Acting“, Sia ne a dezvaluie o noua piesa. Melodia se numeste “Unstoppable” si a fost compusa de artista impreuna cu Christopher Braide.

Noul ei material contine o colectie de piese pe care le-a compus inital pentru alti artisti, dar care au fost refuzate din diferite motive.

VERSURI AICI: ⬇

YOU CAN ALSO READ -  Iata TOP 10 al celor mai vizionate clipuri pe Youtube in anul 2015

Asadar, dupa piesele compuse pentru Adele (“Alive” si “Bird Set Free“) si cele compuse pentru Rihanna (“Cheap Thrills” si “Reaper“), avem o noua piesa, al carei destinatar initial nu-l stim inca.

La 40 de ani, Sia Furler are in palmares atat hituri solo: “Taken for Granted“, “Chandelier“, cat si piese de succes compuse pentru artisti precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J si Celine Dion.

Artista de origine australiana a compus impreuna cu David Guetta piesa “Titanium“, ce a ocupat pozitii foarte bune in Billboard Hot 100, colaborand, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa “Wild Ones“, ce a ajuns hit la nivel international.

Sia a primit anul trecut 4 nominalizari la Grammy, in categoriile “Record of the Year”, “Song of the Year”, “Best Pop Solo Performance” si “Best Music Video”.

This is acting” va fi lansat oficial pe 29 ianuarie 2016 si va contine 12 piese.

Cum vi se pare “Unstoppable”?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.