CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Silviu Pașca a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Galaxia“

69

Silviu Pașca lansează un nou single, „Galaxia“, piesă compusă de Șerban Cazan, Marius Pop, Vlad Popescu, Andrei Maria (Smiley), Vlad Munteanu și Lucian Nagy, iar la versuri au contribuit Vlad Popescu, Ioana Sihota, Vlad Munteanu, Andrei Maria (Smiley) și Silviu Pașca.

Silviu-Pasca_Galaxia

„Îmi amintesc cum am intrat în studio în timp ce Jazzy Jo și Vlad Popescu lucrau pe prima variantă a acestei piese, melodie care a plecat, de fapt, de la o idee a lui Marius Pop, ale cărui chitări și backing vocals originale au rămas încă pe track, și mi-am zis, regăsindu-mă într-un moment al vieții mele în care empatizam într-un mare fel cu subiectul piesei, faptul că trebuie să o cânt eu neapărat! Am tras un ghid, a sunat bine și așa a luat o formă concretă acest cântec”, a spus Silviu Pașca despre noul său single.

Clipul, realizat de Dragoș Dumistrăcel (DumiArts), forțează barierele între fantezie și realitate și prezintă viața unui personaj incomplet, care știe, înțelege și încearcă să facă pace cu faptul că a pierdut ceva ce nu are cum să mai găsească.

Sursa: traiestemuzica.ro

Comments