TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Smiley & Jazzy Jo – My Present For You (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Smiley colaboreaza cu Jazzy Jo pentru o noua piesa, de data aceasta un track ce se gaseste pe coloana sonora a filmului “Poveste de dragoste“. Piesa cu videoclip, intitulata “My Present For You”, vine fix ca un cadou pentru fanii cantaretului.

“Avem datoria de a lupta pentru o lume in care exista iubire. Iubirea ne defineste pe noi ca specie. Poveste de dragoste este filmul perfect pentru luna decembrie, pentru oamenii care iubesc. Te vei simti mai bogat sufleteste dupa ce vezi flimul acesta”, ne-a spus Smiley.

De fapt, piesa a aparut in luna mai, in timpul campaniei #maimusic pe care HaHaHa Production a organizat-o si in cadrul careia s-au lansat o multime de track-uri, iar acum avem ilustrarea acestei melodii si cu scene din filmul “Poveste de dragoste“.

VERSURI AICI: ⬇

“Mi-am dorit pentru acest film o coloana sonora care sa ajunga la sufletul spectatorilor iar echipa HaHaHa Production a inteles exact incarcatura emotionala a filmului. Am avut norocul de a lucra cu cea mai buna echipa”, spune regizoarea Cristina Iacob.

Smiley se pregateste de lansarea unui nou single alaturi de DOC, dupa ce in ultima perioada l-am ascultat in heavy rotation cu piesa “Oarecare“.

Va place piesa?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.