Snake – Ambitia (videoclip nou)

Written by on 12/11/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Snake pune pe hartie realitatea care-l inconjoara!

11880552_865790120182751_7621087844905264376_n

Dupa succesul inregistrat cu piesa “DALE JA” alturi de Fabio da Lera si Alenna – un single lansat in premiera la Fabrica de Party – Snake lanseaza astazi “Ambitia”, o piesa care vine sa ne prezinte artistul intr-o lumina pozitiva si misterioasa.

#Ambitia este un proiect care vrea sa transmita pozitivitate, optimism, reprezentand chiar povestea reala a artistului. Cu siguranta vei intelege mesajul piesei, unitatea colectiva si indemnul de a ne schimba radical destinul in bine.

Actiunea videoclipului are loc intr-o biserica din Giurgiu, pe o cladire de pe Calea Victoriei si arata artistul in diferite cadre care tind sa asume o atmosfera mistica.

Melodia a fost produsa in colaborare cu Andreias Music, iar regia clipului a fost realizata de catre Ioana Gomoi.

Snake, pe numele sau adevarat Atarcicov Tiberiu, este nascut in orasul Comanesti din jud Bacau si inca de la o varsta foarte frageda micutul Tibi a avut o atractie pentru universul muzical. La doar 3 anisori isi fredona bucuria muzicii pe ritmurile piesei “Heal de world” a lui Michael Jackson. Urmand ca mai tarziu, personalitatea muzicala a pustiului Tibi sa prinda contur la “pupitru” si “microfon”. In 2012 scoate prima piesa “Hai pa”, in colaborare cu Dj Dark, Shidance si Cezar, apoi in 2013 lanseaza “La vida loca“.

Cea mai recenta colaborare a artistului a fost “Dale Ja“, lansata in colaborare cu Fabio da Lera si Alenna, piesa ce s-a auzit toata vara la radio, la terase sau prin cluburi de la mare.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST