TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sonny Flame – In Sufletul Gol (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sonny Flame s-a lasat “In sufletul gol” la Hotelul de Gheata pentru noul lui clip!

Cunoscut publicului mai ales datorita hitului international “Havana Lover” (feat. Morris), dar si prin “Jump up” si “Sale el sol”, Sonny Flame lanseaza un nou videoclip intitulat “In sufletul gol”.

maxresdefault (7)

Intr-un decor idilic, chiar in varful muntilor Fagaras, clipul s-a filmat la -20 de grade la Hotelul de Gheata din Balea Lac, unde Sonny Flame si frumoasa protagonista, Alina Scarlat, impreuna cu echipa de filmare, au invins vremea neprietenoasa timp de trei zile pentru a finaliza filmarile.

“Piesa este o poveste inspirata din realitatea de la noi, care prezinta situatia frecventa de a te refugia in alcool, in urma unei despartiri. Am ales sa filmez videoclipul la Hotelul de Gheata de la Balea Lac, pentru ca era exact locul de care aveam nevoie pentru starea clipului #InSufletulGol. Piesa este produsa de Boier Bibescu, Don Baxter, in colaborare cu Doddy, unul dintre cei mai talentati compozitori cu care am lucrat”, ne-a marturisit Sonny Flame.

Piesa este o productie Boier Bibescu, in limba romana, iar clipul cu regia semnata de Claudiu Stan si Richard Stan, ilustreaza momentele dificile prin care trece personajul principal in urma despartirii de iubita lui, fiind urmarit obsesiv de imaginea ei, care apare si dispare din mintea lui precum Fata Morgana.

YOU CAN ALSO READ -  Sonny Flame - Povestea Lui (exclusive online video)

Sonny Flame a lansat vara trecuta piesa “Contigo“, iar in 2014 venea cu piese ca “Pune-ma in cap” sau “Colac de salvare“, in timp ce in 2013 colabora cu Andreea Balan la piesa “Iubi“.

Ce ziceti de noua piesa Sonny Flame? Ajunge pe radio?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.