TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sore – Cand vremea e rea (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sore ne surprinde cu o noua piesa ritmata si produsa de HaHaHa Production, intitulata “Cand vremea rea”. Noul single apare direct cu un videoclip dragut in care intram in casa lui Sore si o vedem cum se simte intr-o relatie.

“Bucuria mea este imposibil de descris pentru ca piesa “Cand vremea e rea” vorbeste despre cel mai frumos moment pe care il pot trai, voi deveni mama in curand si am incercat sa cuprind emotia de liniste si echilibru in versurile piesei si in povestea clipului. imi voi aduce mereu aminte cum s-a scris piesa in studiourile Hahaha, intr-o seara ploioasa, unde ne-am adunat, Serban, Smiley, Theea si cu mine si ne-am lasat inspirati de zambetul pe care il afisam de cateva luni deja. Au fost complicii mei si spun cu mana pe inima, piesa descrie exact ceea ce simt. in acelasi timp, oricine se poate regasi in piesa “Cand vremea e rea”, pentru ca cele mai frumoase clipe in doi se petrec de cele mai multe ori pe vreme ploioasa”, ne-a declarat Sore.

Sore ne-a surprins colaborand cu cei de la Electric Fence pentru piesa “I Got You On My Mind“, iar in aceasta primavara a lansat “Umbrela mea de soare“.

YOU CAN ALSO READ -  Feli - Timpul (videoclip nou)

Anul trecut s-a auzit pe radio cu o alta colaborare de succes, “Noapte calda“, alaturi de cei de la Bere Gratis.

Va place noul ei single?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.