TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Speak feat. Peter Pop & Shift – Zile si zile (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Speak, Peter Pop si Shift ne arata cum e viata in turneu in cel mai nou videoclip al lor- Zile si zile. Single-ul lui Speak ne indeamna sa ne bucuram de viata, chiar si atunci cand avem zile grele, pentru ca acestea sunt numarate.

“Prin aceasta piesa vreau sa le transmit tuturor oamenilor sa se bucure mai mult de viata si de momentele pe care au ocazia sa le traiasca. Este o binecuvantare sa ne trezim dimineata, intr-o noua zi, facand abstractie de vremea de afara si de problemele cotidiene. Pretuiti mai mult viata si luati-o ca atare, cautand mereu partea plina a paharului”, ne-a spus Speak.

VERSURI AICI: ⬇

“Clipul este filmat de Kani, unul din membrii echipei mele cu care merg in concerte. Nu pot spune ca am simtit in vreun fel ca filmez clip pentru ca nu a existat nicio regie, totul desfasurandu-se foarte natural si normal. Mai pe scurt, clipul contine imagini din viata noastra, din culisele concertelor exact ca un jurnal video personal. Ma bucur ca pentru aceasta piesa i-am avut alaturi pe Peter Pop si Shift”, a completat Speak despre clipul piesei “Zile si zile”.

Speak a mai lansat o piesa de curand, cu tot cu un videoclip in care personajul principal este iubita lui, “Din intamplare“. In plus, in timpul campaniei #maimusic a celor de la HaHaHa Production a venit cu piesele “Tine-te bine“, “N-am somn” si featuringul cu Feli pentru “Gelozia“.

Peter Pop, in schimb, s-a auzit pe radio datorita colaborarii cu Lora pentru piesa “Singuri in doi“.

Va place noul single Speak?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.