TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Stefan Stan – Singur de Craciun (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Craciunul este sarbatoarea care reuneste familiile, dar se pare ca acest lucru nu este valabil pentru toata lumea. Se pare ca Stefan Stan are de gand sa petreaca Craciunul acasa, singur.

Astfel, artistul a lansat si o noua melodie, intitulata chiar “Singur de Craciun”. Piesa este produsa de Golden Boy Society si compus de catre Karie, Soundboy, Alex Velea si Rashid.

“De Craciun unii simt mai mult decat altii, asa am simtit si eu… Asta e pentru voi si pentru mine. Aveti grija de sufletul vostru! Uneori e mai bine sa fii singur decat sa fii singur in doi!”, a fost mesajul postat de Stefan Stan, pe pagina oficiala de facebook, cu ocazia lansarii acestei piese.

Mai mult, artistul a precizat ca nici macar nu a impodobit un brad, pentru ca nu are niciun rost atunci cand esti singur.

VERSURI AICI: ⬇

“Sunt singur si neprihanit. De Craciun nu cant, nu am facut-o niciodata. O sa trec pe la mama si pe la mai multi prieteni. O sa fac Craciunul singur, acasa. La mine toate zilele sunt ca cea de azi, de maine… nu simt nimic”, a declarat Stefan Stan intr-un interviu acordat pentru Kanal D.

Ce parere aveti?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.