SUBSEMNATU TE FACE CUNOSCUT!

Written by on 15/07/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Vrei sa fii celebru? Acum ai sansa sa te faci remarcat, Subsemnatu te scoate din anonimat!

Ti-ai dorit dintotdeauna sa apari pe o compilatie alaturi de artistii tai preferati si nu ai avut ocazia? Acum este momentul.

Tot ce trebuie sa faci ca sa apari pe materialul lui Subsemnatu si anume “1 Terra de instrumentale vol. 2” alaturi de artisti consacrati ai hip hop-ului romanesc, precum Bibanu mixXL, Bitza, Carbon, Cumicu, Dragonu AKA 47, Omu Gnom, Raku, Stres, Sisu Tudor, Vlad Dobrescu, The Bridge Committee, Neli, Oliniutza, EnerGIA, Gani, Tache aka TKE EzekielOfficial, Perry Pete, Macanache si Dj GreWu este sa downloadezi legal “1 Terra de instrumentale vol. 1” de pe Bandcamp, realizeaza un demo si trimite-l printr-un mail pe adresa [email protected] cu subiectul Demo pentru 1 Terra de instrumentale vol.2.

Atentie, vor intra in concurs doar cei care trimit pe e-mail, alaturi de demo si confirmarea precum ca au downloadat legal!

Concursul este valabil pana la sfarsitul lunii, iar castigatorul o sa fie anuntat printr-un e-mail!

In toamna acestui an, artistul lanseaza compilatia “1 Terra de Instrumentale vol. 2“, ce cuprinde colaborari atat cu veteranii hip hop-ului, cat si cu noul val de MC-ii, iar acum ai sansa sa apari pe acelasi material impreuna cu toti rapperi din Romania!

Succes!

Subsemnatu Official Links:
Web: http://subsemnatu.ro
FB: http://www.facebook.com/subsemnatu
SoundCloud: http://soundcloud.com/subsemnatu-subs
Magazin Online: http://subsemnatu.shopmania.biz/

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST