TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Sunrise INC feat. Andreea Banica – Una palabra (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Sunrise INC au cooptat-o pe Andreea Banica pentru o piesa latino, intitulata “Una palabra”, despre o dragoste care s-a incheiat. Noul single apare direct cu un videoclip inspirat de cultura cubaneza din care nu lipsesc dansatoarele, petrecerile si o Andreea Banica foarte senzuala.

Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea un artist este atunci cand opera pe care o creeaza este ceea ce si-a propus. Ne bucura faptul ca oamenii cu care am lucrat pentru noul nostru single au inteles ceea ce ne-am dorit. Andreea Banica s-a potrivit perfect in piesa, iar de mix si master s-a ocupat Bunicul Magic. De regia videoclipului s-a ocupat Alex Ceausu, iar filmarile au durat in jur de 12 ore. Ne-a placut foarte mult ideea, asa ca am zis sa o punem in practica. Rezultatul este pe masura asteptarilor si asta nu poate decat sa ne bucure”, ne declara Sunrise Inc.

“Una palabra” este o piesa pasionala, o piesa cu sangre caliente si te duce in filmul culturii latino, in care dansul, muzica si buna dispozitie sunt la ordinea zilei. Ar trebui sa invatam mai multe de la ei: sa traim si sa iubim intens“, ne-a declarat Andreea.

Sunrise Inc au lansat anul trecut si alte piese in limba spaniola ca “Muevete” sau “Eselamor“, iar in 2013 colaborau cu Delia pentru “Love Me“.

YOU CAN ALSO READ -  Mesajele vedetelor despre #Colectiv

Ei s-au facut cunoscuti cu piese ca “Lick Shot” sau “Nina“, pentru ca apoi sa revina cu “Mysterious Girl” sau “Toate femeile pleaca“.

Andreea Banica a lansat recent videoclipul “Supererou”, insa nu e la prima piesa in limba engleza si cu influente latino pe care o are anul acesta, ea mai colaborand si cu Aggro Santos pentru “Red Lips“.

Va place colaborarea dintre Sunrise Inc si Andreea Banica?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.