TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Taylor Swift – Out of the Woods (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Taylor Swift e urmarita de o haita de lupi in cel mai recent videoclip al sau, “Out of the Woods”. Materialul video a fost lansat chiar inainte de finalul lui 2015 si e plin de efecte speciale.

Finalul, in care cantareata scapa de urmatori, e marcat si de cuvintele “She lost him”, pe care le gasim si la inceputul clipului, dar cu o completare – but she found herself and somehow that was everything.

Videoclipul “Out of the Woods” a fost regizat de catre Joseph Kahn, cel care a mai lucrat alaturi de Taylor Swift pentru “Blank Space” si “Wildest Dreams“, iar piesa este inspirata de relatia pe care cantareata a avut-o cu Harry Styles de la One Direction.

“Out of the Woods” este cel de-al saselea single promovat de pe albumul “1989“. Taylor Swift a reusit sa aiba primul album cu vanzari de peste un milion de copii in 2015, fiind intrecuta apoi de Adele, care a avut vanzari uriase cu 25.

Single-urile “Shake It Off“, “Blank Space“, “Style“, “Bad Blood” si “Wildest Dreams” au ajuns toate in top 100 Hot 100, unde au ramas timp de mai multe saptamani.

Ce ziceti de acest nou videoclip?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.