Tiesto – Suburban Train (Jordan Suckley Remix)

Written by on 28/09/2015

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Titlul de remix al lunii septembrie merge de la noi catre Jordan Suckley, care a refacut una dintre cele mai tari piese clasice trance din toate timpurile: “Suburban Train”, produsa de Tiesto in urma cu 15 ani.

Produsa in 2000 si lansata un an mai tarziu pe albumul de debut al lui Tiesto, “Suburban Train” s-a perindat in acea perioada prin multe topuri. Productia a fost remixata de-a lungul timpului de nume precum Way Out West, Marc O’Tool, Sean Tyas si Armin van Buuren. Acestora li se alatura acum Jordan Suckley, care a pastrat o parte din elementele uplifting trance care au facut acest track iconic pentru scena trance, adaugand linia sa de bass pronuntata, finisajele techy caracteristice si cateva voci atmosferice.

Lansat astazi la labelul condus de Jordan Suckley, Damaged Records (imprint al Black Hole Recordings), remixul a fost testat de catre Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, Mark Sherry, Ferry Corsten, Andrew Rayel.

Chiar daca este primul material pe care il dedicam exclusiv unei productii marca Jordan Suckley, este un producator pe care l-am mai mentionat in articolele noastre, incepand cu exclusivitatile de la ASOT 650 si terminand cu noul album al lui Paul van Dyk “Politics of Dancing Vol. 3”, printre colaboratori numarandu-se si remixerul nostru al lunii.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Reader's opinions

Leave a Reply


TNT RADIO

CuZ wE'rE TNT (dynamite)!

Current track
TITLE
ARTIST