TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Tinashe feat. Juicy J – Energy (piesa noua)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Tinashe se pregateste sa lanseze un nou album, iar in anticiparea acestuia cantareata a dezvaluit single-ul “Energy”, realizat in colaborare cu Juicy J si produsa de catre Mike WiLL Made It.

Baby hit me like lightning/ Feel my body flowing into me/ Gotta feeling inside me/ Light me up, you give me energy” canta Tinashe, iar Juicy J i se alatura cu un vers de macho man’ “She exercise, she eat yoghurt/ She read books and watch Oprah/ I let her ride me, I’m her chauffeur“.

Noul album, “Joyride“, va fi lansat in cursul acestui an si va contine colaborari cu Young Thug, Chris Brown, Max Martin, Metro Boomin, Nic Nac, Boi-1da si Dev Hynes. Recent, Tinashe a lansat un trailer realizat de catre ea pentru albumul “Joyride”.

Despre albumul “Joypride“, revista Rolling Stone a declarat ca “Odata cu albumul Joyride, Tinashe va fi de neoprit!“, iar Billboard ca “albumul o duce pe Tinashe din dormitorul R&B spre scena mondiala a muzicii pop“.

Dupa lansarea albumului “Aquaris“, Tinashe a devenit una dintre cele mai de succes artiste debutante. Primul single de pe acest album, “2 On“, a primit discul de platina pentru vanzari, iar anul 2015 a fost un an plin de realizari pentru artista. Printre aparitiile de pe copertele unor publicatii celebre, titlul de “Elle Women in Music” din partea revistei Elle si show-urile extraordinare pentru de Karl Lagerfeld, Alexander Wang si Janet Jackson in cadrul tributului de la Bet Awards, Tinashe a sustinut si un turneu mondial ce promova acest prim ei album.

LiKE it?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.