TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Tonik Obiektiv & Marijuana feat. Melanie & Capeliy – Privesc (single nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dana Marijuana revine in atentia noastra cu un nou single, de data aceasta in colaborare cu Tonik Obiektiv.

„Privesc” reprezinta totodata o colaborare cu Melanie, o cantareata POP – RNB, cunoscuta in special pentru single-urile: „Gentleman” (cu M&G) si „Noi doi” (cu Cabron), iar Capeliy este un artist hip-hop – urban soul cu o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului si cu o inspiratie deosebita.

“Strofa acestei melodii am scris-o acum 3 luni intr-un moment de cumpana din viata mea. Ca orice om simplu am inceput sa imi fac un mic bilant al propriei mele vieti, traita pana in acel moment. Dincolo de asta, este cea mai sincera, serioasa si reala piesa a mea”, ne-a spus Tonik Obiektiv.

VERSURI AICI: ⬇

Melodia a fost realizata pe un instrumental creat de catre Siem, un producator tanar care nu se afla la prima colaborare cu Tonik Obiektiv, iar de mixaj, aranjament muzical cat si de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

“‘Privesc’ este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe care am compus-o cu sufletul, atat eu cat si invitatii mei de pe ea. Piesa nu are nici o legatura cu tragedia produsa pe 30 octombrie, dar este menita sa ne deschida ochii spre ce se intampla in Romania de peste 25 de ani”, ne-a spus Dana Marijuana.

Cum vi se pare noul single lansat de Tonik Obiektiv si Marijuana?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.