TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Tonik Obiektiv & Marijuana feat. Melanie & Capeliy – Privesc (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Dupa ce au scos un nou single intitulat “Privesc” pe piata muzicala, Tonik Obiektiv si Dana Marijuana nu isi lasa fanii prea mult sa astepte si astazi au fost lansat si videoclipul noii piese. Acesta este unul de imagine, iar impactul mesajului este acela de a ne echilibra viața si de a alege drumul cel bun.

“Privesc” reprezinta totodata o colaborare cu Melanie, cantareata pop/rnb, cunoscuta in special pentru single-urile: “Gentleman” (cu M&G) si “Noi doi” (cu Cabron), si Capeliy, artist hip-hop/ urban soul cu o vasta experienta acumulata de-a lungul timpului si cu o inspiratie deosebita.

Dana “Marijuana” are cu o noua infatisare, insa a ramas aceeasi femeie puternica pe care o stim cu totii.

“Strofa acestei melodii am scris-o acum 3 luni intr-un moment de cumpana din viata mea. Ca orice om simplu am inceput sa imi fac un mic bilant al propriei mele vieti, traita pana in acel moment. Dincolo de asta, este cea mai sincera, serioasa si reala piesa a mea”, ne-a spus Tonik Obiektiv.

Filmarile s-au desfasurat pe durata a doua zile in Bucuresti. Regia clipului poarta semnatura lui Alex Hero, iar montajul, editarea si post-productia a avut loc in studiourile ALens sub atenta supraveghere a regizorului.

“‘Privesc’ este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe care am compus-o cu sufletul, atat eu cat si invitatii mei de pe ea. Piesa nu are nici o legatura cu tragedia produsa pe 30 octombrie, dar este menita sa ne deschida ochii spre ce se intampla in Romania de peste 25 de ani”, ne-a spus Dana Marijuana.

Materialul video a fost lansat sub egida labelului Obiektiv Music Romania, acesta promoveaza al 5-lea material discografic semnat Tonik Obiektiv, este vorba de best-of-ul “Pierdut printre amintiri“.

Melodia “Privesc” a fost inregistrata pe un instrumental produs de catre Siem, un producator tanar care nu se afla la prima colaborare cu Tonik Obiektiv. Atat de mixaj, aranjament muzical cat si de masterizare s-a ocupat John Diamond, la Diamond Records Studio.

Cum ti se pare videoclipul?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.