TNT Radio

LATEST TNT NEWS

Trebor – Pretty Lady (videoclip nou)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Fostul concurent de la Vocea Romaniei, Robert Patai, sub numele de scena Trebor isi lanseaza azi single-ul sau de debut. “Pretty Lady” este o piesa foarte vesela care chiar imi ofera o stare buna, iar clipul este chiar amuzant.

Videoclipul piesei “Pretty Lady” ne prezinta o poveste de dragoste la prima vedere, care se transforma intr-o adevarata aventura, artistul cautand-o pe fata care i-a furat inima in mai multe locatii urmand ca in final sa se rentalneasca.

Acesta a fost regizat de Ioana Gomoi, iar melodia a fost produsa in studiourile Code Production, piesa fiind semnata de labelul Code Production.

“M-am bucurat sa colaborez cu Code Production, este o echipa foarte dinamica si prietenoasa. Tot procesul a fost fun, incepand de la inregistrarea piesei, pana la clip (cu ploaie cu tot). Sper sa le transmitem oamenilor buna dispozitie pe care am avut-o facand aceasta piesa”, ne-a spus Robert Patai.

Robert Patai a participat la prima editie a emisiunii Vocea Romaniei, in 2011, iar de-atunci si pana acum a mai facut parte din proiectul Stereosonic si a sustinut o serie de concerte tribut pe diverse scene din Centrul Vechi.

YOU CAN ALSO READ -  Dl. Problema feat. Cristina Stroe - De neclintit (Piesa noua)

Cum vi se pare acest prim single lansat sub numele de Trebor?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Leave a Reply

Leave us your email to send you exclusive content.