Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

Trupa Zero – Suparat (videoclip nou)

109

Trupa Zero este foarte suparata in noul clip!

Laurentiu Costea, Ionut Bacula, Vlad Manolache si Alexandru Piscunov, adica Trupa Zero, au lansat primul single de pe viitorul album “Vrei sa…?”, intitulat “Suparat”.

“Suparat” este o piesa pamflet produsa la PamPam Studio, care beneficiaza de un clip pe masura, in regia lui Alex Ceausu.

Baietii au anuntat pe pagina oficiala de Facebook a trupei ca noul material discografic este deja gata, insa data de lansare urmeaza sa fie anuntata in curand.

VERSURI AICI: ⬇

Premiera! Va prezentam “Suparat”, primul single extras de pe viitorul nostru album “Vrei sa…?”. Albumul e pregatit, anuntam lansarea in curand, au scris cei de la Trupa Zero odata cu lansarea noului videoclip.

La inceputul anului trecut, Trupa Zero venea cu o alta piesa despre o poveste care s-a terminat prost: “Dragoste amara“, iar in 2014 colaborau cu Alexandra Stan pentru “Inima de gheata“.

Ce ziceti de noua lor piesa?

Comments