CuZ wE`rE TNT (DYNAMITE)!

TWO feat. Kaya – Angel (Criswell Remix)

188

Criswell revine cu un nou remix, de aceasta data la piesa “ANGEL“, featuringul baietilor de la TWO alaturi de celebra Kaya Jones, fosta componenta a trupei The Pussycat Dolls.

Remixul este insotit de un nou videoclip de prezentare cu imagini inedite din concertele pe care cei 2 baieti, Mihai Gruia si Sorin Brotnei, le-au sustinut in Asia si Europa.

PLAY, LIKE & SHARE!

Piesa originala, “ANGEL“, a fost compusa in intregime de Mihai si de Sorin, cu putin ajutor de la Dorian Oswin, iar videoclipul a fost pus in scena de regizorul Anthony Icuagu.

Criswell unul dintre cei mai asteptati remixeri din Romania cand este vorba de remix al unei piese noi. In calitate de remixer a devenit cunoscut datorita originalitatii sale in remixuri de care s-au bucurat multi artisti cum ar fi : Andra, Alexandra Stan, INNA, Connect R, Dj Sava, Raluka, Lariss, Fly Project, Narcotic Sound, Sunrise Inc, Trey Songz, Katy Perry, Jucy J, Chris Brow, Tiësto, Faydee, Mattyas, Naguale, B’Banj si multi alti artisti.

Dj-ul colaboreaza cu multe case de discuri si label-uri cum ar fi: Cat Music, Roton Music, Voices Media, Dog Music etc, iar remixurile create de el au fost de un real succes, unele dintre depasind chiar pragul de 1 milion de vizualizari pe YouTube: “Hevito feat. Gipsy Casual & Ralflo – Negra Linda” sau “Havana – Vita bella“.

Iti place cum suna varianta lui Criswell?

Comments